Sosiale sammenkomster

Sosiale sammenkomster

Her er en nærmere presentasjon av de sammenkomster som foreningen regelmessig gjennomfører. Vi spiller petanque hver onsdag. Senere på kvelden samme dag møtes medlemmer og bekjente til en uformell sammenkomst på en av restaurantene i Hua Hin. Dame- og herrelunsjene avvikles to-tre ganger i løpet av sesongen på restauranter i Hua Hin. Lunsjene gjennomføres på samme tidspunkt, men på ulike steder. Alle publiserte nyheter og omtaler på denne siden finner du i Nyhetsarkivet.

Petanque

PetanqueVi spiller petanque hver onsdag kl 1600 på « Hua Hin Petanque» hos L’Occitan (tidligere Philippe) oppe på Pala U-veien. Petanque er et kulespill som spilles med jernkuler på et underlag av grus. Spillet er veldig sosialt og  lett å lære. Det kreves ingen forkunnskaper. Etter “matchen” spiser vi middag og har det hyggelig sammen. Velkommen skal du være! Les mer.

Torsdagstreffet

Sailom hotel

Hver torsdag møtes medlemmer og andre interesserte  til en uformell sammenkomst klokka 19:00 på Sailom hotell. Alle er hjertelig velkommen.

Sailom hotell har beliggenhet langs Phetchakasem til du har Blu-Port på høyre side. Kjør videre ca. 50 meter til soi 81. Der ligger Sailom på venstre side. Det er romslig parkering på hotellets parkeringsplass.

Dame- og herrelunsjer

IMG_2898 To-tre ganger for sesongen inviteres det til dame- og herrelunsjer på en av restaurantene i Hua Hin. Lunsjene avvikles til samme tid, men uavhengig av hverandre. Man møtes i tiden 1200-1400, vanligvis på en lørdag, og får servert et godt måltid som er bestilt på forhånd. Disse treffene er svært populære blant medlemmene!

17 mai 2019

I tradisjonens tro feiret vi nasjonaldagen på vår måte på Sailom hotell i Huahin. Vi gikk i tog og hadde leker for barn og voksne.... Read More

Sailom hotel