Sosiale sammenkomster

Sosiale sammenkomster

Her er en nærmere presentasjon av de sammenkomster som foreningen regelmessig gjennomfører. Vi spiller petanque hver onsdag. Senere på kvelden samme dag møtes medlemmer og bekjente til en uformell sammenkomst på en av restaurantene i Hua Hin. Dame- og herrelunsjene avvikles to-tre ganger i løpet av sesongen på restauranter i Hua Hin. Lunsjene gjennomføres på samme tidspunkt, men på ulike steder. Alle publiserte nyheter og omtaler på denne siden finner du i Nyhetsarkivet.

Petanque

petanque balls Vi spiller petanque hver onsdag kl 1600 på « Hua Hin Petanque» hos Philippe oppe på Pala U-veien. Petanque er et kulespill som spilles med jernkuler på et underlag av grus. Spillet er veldig sosialt og  lett å lære. Det kreves ingen forkunnskaper. Etter “matchen” spiser vi middag og har det hyggelig sammen. Velkommen skal du være! Les mer.

Onsdagstreffet

Sailom hotel

Vi gjør alle oppmerksom på at pga diverse arrangementer som ofte foregår på onsdag, har vi besluttet at fra og med høsten 2018 blir onsdagstreffet endret fra onsdag til torsdag, således vil da navnet også bli endret til Torsdagstreffet. Denne vil ha endring fra torsdag 2. august 2018.
Har noen innvendinger/andre innspill, er alle velkomne til å stille spørsmål/eller andre ting, enten på onsdagstreffet, som vil fortsette å være hver onsdag til august, eller sende på mail til info@nordmennihuahin.com. Treffsted vil være uendret, altså på Sailom hotel.

Hver onsdag møtes medlemmer og andre interesserte  til en uformell sammenkomst klokka 19:00 på Sailom hotell. Alle er hjertelig velkommen.

Sailom hotell har beliggenhet langs Phetchakasem til du har Blu-Port på høyre side. Kjør videre ca. 50 meter til soi 81. Der ligger Sailom på venstre side. Det er romslig parkering på hotellets parkeringsplass.

Dame- og herrelunsjer

IMG_2898 To-tre ganger for sesongen inviteres det til dame- og herrelunsjer på en av restaurantene i Hua Hin. Lunsjene avvikles til samme tid, men uavhengig av hverandre. Man møtes i tiden 1200-1400, vanligvis på en lørdag, og får servert et godt måltid som er bestilt på forhånd. Disse treffene er svært populære blant medlemmene!

Damelunsjen i mars

Sesongens siste damelunch hadde vi på Jasmines restaurant og bar 10 mars. 21 damer kom, og det ble en lystig og trivelig form. med god mat og et glass vin til, og så var det is med deilig frukt til dessert. Vår nye formann, Harald A. Wi,e kom og presenterte seg og NIHH, og det var noe damene satte pris på. Anne Lise og Bjørg fikk også en overraskende oppmerksomhet for jobben de gjør, og det var veldig koselig. Takk for nå alle sammen og riktig god norsk sommer. Hilsen Anne Lise og Bjørg Til slutt et par stemningsbilder

Sailom hotel