Sosiale sammenkomster

Sosiale sammenkomster

Her er en nærmere presentasjon av de sammenkomster som foreningen regelmessig gjennomfører. Vi spiller petanque hver onsdag. Senere på kvelden samme dag møtes medlemmer og bekjente til en uformell sammenkomst på en av restaurantene i Hua Hin. Dame- og herrelunsjene avvikles to-tre ganger i løpet av sesongen på restauranter i Hua Hin. Lunsjene gjennomføres på samme tidspunkt, men på ulike steder. Alle publiserte nyheter og omtaler på denne siden finner du i Nyhetsarkivet.

Petanque

PetanqueVi spiller petanque hver onsdag kl 1600 på « Hua Hin Petanque» hos L’Occitan (tidligere Philippe) oppe på Pala U-veien. Petanque er et kulespill som spilles med jernkuler på et underlag av grus. Spillet er veldig sosialt og  lett å lære. Det kreves ingen forkunnskaper. Etter “matchen” spiser vi middag og har det hyggelig sammen. Velkommen skal du være! Les mer.

Torsdagstreffet

Hver torsdag møtes medlemmer og andre interesserte  til en uformell sammenkomst klokka 19:00 på restaurant Yellow House i Soi 94. Alle er hjertelig velkommen. 

Yellow House ligger ca. 2 km etter jernbanen på venstre side i soi 94. Det er et gul skilt på venstre side som viser til Yellow House.
 

Dame- og herrelunsjer

IMG_2898 To-tre ganger for sesongen inviteres det til dame- og herrelunsjer på en av restaurantene i Hua Hin. Lunsjene avvikles til samme tid, men uavhengig av hverandre. Man møtes i tiden 1200-1400, vanligvis på en lørdag, og får servert et godt måltid som er bestilt på forhånd. Disse treffene er svært populære blant medlemmene!

Felleslunsj / vårfest 2022

Vi fikk nok en gang et fantastisk måltid mat på den kombinerte lakselunch/vårfesten som var laget og organisert av Mads.Alle de 23 påmeldte var skjønt... Read More

Sailom hotel