Sosiale sammenkomster

Sosiale sammenkomster

Her er en nærmere presentasjon av de sammenkomster som foreningen regelmessig gjennomfører. Vi spiller petanque hver onsdag. Senere på kvelden samme dag møtes medlemmer og bekjente til en uformell sammenkomst på en av restaurantene i Hua Hin. Dame- og herrelunsjene avvikles to-tre ganger i løpet av sesongen på restauranter i Hua Hin. Lunsjene gjennomføres på samme tidspunkt, men på ulike steder. Alle publiserte nyheter og omtaler på denne siden finner du i Nyhetsarkivet.

Petanque

PetanqueVi spiller petanque hver onsdag kl 1600 på « Hua Hin Petanque» hos L’Occitan (tidligere Philippe) oppe på Pala U-veien. Petanque er et kulespill som spilles med jernkuler på et underlag av grus. Spillet er veldig sosialt og  lett å lære. Det kreves ingen forkunnskaper. Etter “matchen” spiser vi middag og har det hyggelig sammen. Velkommen skal du være! Les mer.

Torsdagstreffet

 

Torsdagstreffet er inntil videre satt på pause, mest p,g.a. corona, som har ført til stengning av diverse steder i lengre tid. Dersom det skulle være interesse for å gjenoppta torsdagstreffet, tar vi gjerne imot forslag til møtested- og tid.

Dame- og herrelunsjer

IMG_2898 Disse lunsjene er inntil videre erstattet med en felles lakselunsj. Disse arrangeres med jevne mellomrom utover hele året.

Sailom hotel