Sosiale sammenkomster

Sosiale sammenkomster

Her er en nærmere presentasjon av de sammenkomster som foreningen regelmessig gjennomfører. Vi spiller petanque hver onsdag. Senere på kvelden samme dag møtes medlemmer og bekjente til en uformell sammenkomst på en av restaurantene i Hua Hin. Dame- og herrelunsjene avvikles to-tre ganger i løpet av sesongen på restauranter i Hua Hin. Lunsjene gjennomføres på samme tidspunkt, men på ulike steder. Alle publiserte nyheter og omtaler på denne siden finner du i Nyhetsarkivet.

Petanque

petanque balls Vi spiller petanque hver onsdag kl 1600 på « Hua Hin Petanque» hos Philippe oppe på Pala U-veien. Petanque er et kulespill som spilles med jernkuler på et underlag av grus. Spillet er veldig sosialt og  lett å lære. Det kreves ingen forkunnskaper. Etter “matchen” spiser vi middag og har det hyggelig sammen. Velkommen skal du være! Les mer.

Onsdagtreffet

img_0561

 

Hver onsdag møtes medlemmer og andre interesserte  til en uformell sammenkomst klokka 19:00 på Sara Jane’s. Se kart. Alle er hjertelig velkommen!

Dame- og herrelunsjer

IMG_2898 To-tre ganger for sesongen inviteres det til dame- og herrelunsjer på en av restaurantene i Hua Hin. Lunsjene avvikles til samme tid, men uavhengig av hverandre. Man møtes i tiden 1200-1400, vanligvis på en lørdag, og får servert et godt måltid som er bestilt på forhånd. Disse treffene er svært populære blant medlemmene!

NY DATO MEDLEMSTUR 03.02.18!

Hei alle medlemmer, Vi har satt av ny dato for båtsafari til 03.02.18. Husk å sette av datoen, innbydelse kommer senere. Med vennlig hilsen Styret

img_0561