Styret

FAREEDA PRATHANCHAI

...ER STYRETS LEDER

Fareeda er organisasjonens første kvinnelig styreleder. Hun er født og oppvokst i Thailand, men har bodd i Norge i 15 år og snakker kav østlandsk. Fareeda er gift med Steffen, bor i Hua hin på heltid og jobber hovedsakelig med diverse hjelp til Nordmenn som; oversetting, kommune, påbygg i tillegg til masse mer.

STEFFEN HEITMANN

...ER STYREMEDLEM.

Steffen er foreningens nye kasserer og ansvarlig for medlemsregistret. Steffen er gift med Fareeda og bor også fast i Hua Hin. Hans hovedgeskjeft fra Norge var hotell og restaurant, mens det i disse dager er eiendom.

TOR BYHOLT

...ER STYREMEDLEM

Tor er sørlandsgutt, men han har bodd hele sin yrkesaktive periode på Rjukan der han har jobbet i den kommunale administrasjon. Han og hans ektefelle er nå pensjonister, og de har de siste 10 år tatt turen til Hua Hin to ganger i året. De har leilighet sentralt i Hua Hin.

TROND BREKKE

...ER STYREMEDLEM

Trond flyttet til Hua Hin i okt 2013 sammen med sin kone Pat fra Norge hvor de hadde bodd sammen i 2 år. Sammen har de sønnen Patrick. De fartet over hele Thailand før de bestemte seg for å kjøpe hus i Hua Hin. De trives veldig godt der de nå bor.

EGIL N. KROKEN

... ER STYREMEDLEM

Egil N. Kroken er stavangergutt og har vært gift med Darawan (Thai) i snart 27 år. Var i Forsvaret i ca. 13 år. Krigsskolen i 1968 – sluttet som major i 1977. Han var ca. 10 år i oljebransjen som adminstrator på de store offshore prosjektene. Ledet noen bedrifter og kjøpte og solgte en del selskaper. Selvstendig de siste årene før de flyttet til Thailand i februar 2016. Egil’s store lidenskap er seiling og biler.