Styret

Harald Arne Wie

...ER STYRETS LEDER

Harald er født i 1948 og oppvokst i Bergen. Han har 3 gutter og 5 barnebarn i Norge. Han kom til Hua Hin i 2014. Han bor i Hua Hin og er gift med Yukorn (Pony).
Han er utdannet ved Hærens krigsskole og jobbet 14 år i Forsvaret. Etter det jobbet han i privat og offentlig sektor i 10 år i Oslo. I 1992 begynte han å arbeide som bistandsarbeider for internasjonale hjelpeorganisasjoner fram til 2011 hvor av 5 år for FN, New York i Libanon, Kroatia og Yemen.
Harald er medlem av Tottenham fanklubb i Cabo Roig, Spania.

Inga-Lill Husevåg

...ER STYREMEDLEM / KASSERER

Inga-Lill er født i 1949 og bor i Asker. Gift med Ola, har 1 sønn, 1 datter og ett barnebarn.
Hun har lang erfaring med regnskap for Selmer i Oslo og som regnskapssjef på avdelingskontoret i Afrika – Elfenbenkysten. Etter hjemkomst ble det 16 år som regnskapssjef hos NTG (Norges Toppidrettsgymnas).
Er veldig sportsinteressert og med håndball som favoritt.
Hun har hus i Hua Hin og tilbringer nesten halve året her.

Stein G. Guterud

... ER STYREMEDLEM

Stein er Oslogutt, har arbeidet som entreprenør og senere takstmann på eiendom. Er lidenskapelig golfspiller og startet å reise til Thailand i den forbindelse i 2005. Etter tidlig pensjonering har han bodd i Hua Hin i vinterhalvåret sammen med Sa.

Trond Brekke

...ER STYREMEDLEM

Trond flyttet til Hua Hin i okt 2013 sammen med sin kone Pat fra Norge hvor de hadde bodd sammen i 2 år. Sammen har de sønnen Patrick. De fartet over hele Thailand før de bestemte seg for å kjøpe hus i Hua Hin. De trives veldig godt der de nå bor.

Egil N. Kroken

... ER STYREMEDLEM

Egil N. Kroken er stavangergutt og har vært gift med Darawan (Thai) i snart 27 år. Var i Forsvaret i ca. 13 år. Krigsskolen i 1968 – sluttet som major i 1977. Han var ca. 10 år i oljebransjen som adminstrator på de store offshore prosjektene. Ledet noen bedrifter og kjøpte og solgte en del selskaper. Selvstendig de siste årene før de flyttet til Thailand i februar 2016. Egil’s store lidenskap er seiling og biler.

Rune Skogstad

...ER VARAMEDLEM

Rune kommer fra Trondheim og har tidligere jobbet med musikk og med administrering av kulturaktiviteter.
Han har flyttet hit permanent, og bor ca midt mellom Hua Hin og Cha-am.
Han er medlem i Petanque-gruppa, og er en lykkelig innehaver av motorsykkel med sidevogn, såkalt “saleng”.

Arne Gravdahl

... ER WEBREDAKTØR

Arne Gravdahl er fra Raufoss, har vært gift med Phairat (Thai) i 11 år (2017) og flyttet på heltid til Hua Hin i 2005.  Arnes store interesse er data, som inkluderer installasjon og annet innen Windows.

Epost for publisering til hjemmesiden: hjemmesiden@nordmennihuahin.com