Styret

Leif Harsem

...ER STYRETS LEDER

Leif er født i 1957 og oppvokst i Oslo. Har 2 barn og 5 barnebarn i Norge

Han har hatt hus i Hua Hin siden 2013 og er gift med sin koreanske kone Sun Hee.

Leif reiste til sjøs som 17 åring og seilte i handelsflåten frem 1998, de siste 10 årene som kaptein.

Han gikk deretter i land og jobbet med sjøforsikring og kvalitetssikring i før han i 2001 fikk jobben som nybyggingsinspektør for et Bergensrederi som bygget skip i Fjerne Østen.

Har siden da bodd og jobbet i Syd Korea, Japan, Singapore, Vietnam og Dubai.

Huset i Hua Hin har frem til 2021 vært brukt som feriebolig men har nå blitt et mer fast oppholdssted. Hvertfall for kona Sun Hee og labradortispen Blackie.

Som hobby liker Leif, foruten å gå lange turer med hunden og gode venner, å dykke og alle typer rackertspill. Han hadde også en seilbåt i mange år. Etter at han fikk en lengere periode i Hua Hin i 2021 har han også prøvd seg på golf, uten at han vil skryte på seg noen ferdigheter i den sporten

Leif er fremdeles i arbeid , nå som selvstendig free-lancer, og leder i skrivende stund oppgradering av et Hurtigruteskip i Polen.

Jan Egil Kaase

... ER STYREMEDLEM

Jan Egil kommer fra Vennesla nord for Kristiansand.

Han har gått 3 årlig teknisk befalskole i hæren, og tjenestegjorde 14 år på Bardufoss i Indre Troms. Konverterte over til luftforsvaret 1981 og var sjef for ingeniøravdelingen på Bardufoss flystasjon.

I 1987 flyttet han til Tjøme og tjenestegjorde på Mågerø’s kontroll- og varslings-stasjon til avdelingen ble nedlagt og gikk av på førtids-pensjon i 2004.

Etter det benyttet han tiden til å reise mye rundt i verden, samtidig som han jobbet som sjåfør i Tønsberg kommune. Siden 2013 har han bodd vinterstid 6 mnd her i Hua Hin i “THE LEES” og sommerstid 6 mnd. i Tønsberg.

Knut Byberg

... ER STYREMEDLEM / KASSERER

Frank Mossing Wian

...ER STYREMEDLEM

Frank er pensjonist. Han har eget hus i Hua Hin, og bor 6 måneder der og 6 måneder i Norge.
Han elsker å være på hytta i Lofoten. Han er gift med Bunyaphon (Choon). Han har tre voksne barn og 8 barnebarn i Norge.

Han har svenn/mesterbrev i trykkerifag, jobbet i trykkeri i 13 år i Mo i Rana og Svolvær. jobbet som disponent/daglig leder av trykkeri 6 år i Svolvær- Har jobbet som automatiseringsteknikker i 11 år i kjemisk fabrikk i Mo i Rana. Har også jobbet i Statens vegvesen i 17 år, bl.a. som seksjonsleder på regionkontoret i Bodø.

Var første gang i Thailand i 2004, har siden da likt å “overvintre” i varmen.

Franks hobby er å bygge og restaurere hytter og hus han har.

Mads Flornes

...ER VARAMEDLEM

Mads er 67 år, og har for det meste arbeidet i forsvaret. Av de 29 årene han var der, arbeidet han for FN som observatør og stabsoffiser i 7 år i Israel, Libanon, Bosnia, Monte Negro, Angola, DRC-Kongo, Sudan nord og syd, Kenya og Øst Timor.
Han avsluttet tiden i forsvaret i oberststilling som senior for observatørkorpset i Sudan.
I tillegg hadde han en fem års pause fra forsvaret hvor han arbeidet i Felleskjøpet med personell- og produksjonsledelse.
Etter og ha sluttet i forsvaret, tok han to jobber i utlandet. Det ene som sykehusdirektør og å bygge opp et containerbasert sykehus i Syd-Sudan, det andre var som supervisor for et prosjekt med å bygge opp og fornye kontroll- og administrasjonsavdelinger for oljevirksomheten i Sudan.

Før brukte han fritiden på alt som hadde med sjøen å gjøre, fra dykking til turer i skjærgården, fiske med all slags redskap, men artigst av alt var å snorkle om sommeren på natta og fange krabber.

Han liker spesielt de tradisjonelle trebåtene og siden sjølivet ikke er det samme her, har han en motorsykkel på 1600 cc som lyder som ei gammel skøyte.

Han bor ute i det grønne, 30 km syd av Hua Hin, og har startet med daddeldyrking når han ikke slapper av ved fiskedammen som inneholder fisker på manns størrelse.

En datter på 7 år tar opp mesteparten av tiden hans her.

Arne Gravdahl

... ER WEBREDAKTØR

Arne Gravdahl er fra Raufoss, har vært gift med Phairat (Thai) i 11 år (2017) og flyttet på heltid til Hua Hin i 2005

Arnes store interesse er data, som inkluderer installasjon og annet innen Windows.

Epost for publisering til hjemmesiden: hjemmesiden@nordmennihuahin.com